Blog

بسته بندی گوشت قرمز و مرغ و ضرورت بسته بندی گوشت

توسط در مقالات 26 آذر 1398

بسته بندی گوشت اعم از گوشت قرمز و گوشت مرغ مسئله بسیار مهمی است که با سلامت جامعه ارتباط مستقیم دارد. امروزه گوشت مرغ در بسته بندی های متنوع عرضه می شود. اما گوشت قرمز بیشتر به صورت لاشه ای عرضه می شود. اما عرضه گوشت قرمز به صورت لاشه می تواند باعث بروز مشکلات بهداشتی در جامعه گردد و بهتر است از عرضه گوشت به این شکل جلوگیری شود. گوشت قرمز نیز باید مانند گوشت مرغ به صورت بسته بندی در بازار عرضه شود. یک بازنگری در عرضه انواع گوشت مورد نیاز است و مسئولین می توانند این موضوع را به صورت قانونی پیگیری نمایند
تا از این به بعد شاهد عرضه گوشت در بسته بندی های مناسب و شکیل باشیم.
از آنجا که برخی از روستاییان هزینه مراجعه به دامپزشک و انجام واکسیناسیون دام و طیور خود را ندارند لازم است طرحی مشابه طرح تحول نظام سلامت در حوزه دامپزشکی کشور ارائه شود. سلامت یک جامعه در گرو سلامت مواد غذایی است که افراد استفاده می کنند. از آنجا که گوشت می تواند خیلی زود فاسد شود و انتقال دهنده انواع بیماری های مختلف باشد لازم است تا بسته بندی گوشت مورد بررسی جدی قرار بگیرد و از این پس شاهد آن باشیم که گوشت نیز همانند دیگر محصولات غذایی یک بسته بندی مناسب و با کیفیت داشته باشد.

بسته بندی گوشت قرمز کمک به سلامت جامعه

بسته بندی گوشت های قرمز علاوه بر کمک به سلامت خانواده می تواند ابزار کنترل برای قیمت این فرآورده باشد. موارد زیر در بسته بندی گوشت رعایت می شود
و می تواند روی قیمت نهایی گوشت اثرگذار باشد و آن را کنترل نماید :
تعیین نوع و کیفیت گوشت بر روی بسته بندی
درج قیمت مصرف کننده روی بسته بندی گوشت
درج تاریخ تولید و تاریخ انقضای گوشت
با درج این موارد روی بسته بندی مصرف کننده اطلاعات دقیقی در مورد آنچه خریداری می کند خواهد داشت و همچنین بسته بندی می تواند روی کیفیت و ماندگاری آن بسیار موثر باشد. پیشگیری از انواع آلودگی ها با استفاده از یک بسته بندی مناسب انجام می شود زیرا گوشت ماده ای است که می تواند به سرعت انواع آلودگی ها را به خود جذب نماید و ناقل انواع بیماری ها باشد از این رو بسته بندی گوشت باعث جلوگیری از آلوده شدن این فرآورده از آلودگی های محیطی و حفظ سلامت آن می شود. در بسته بندی معمولا هوای داخل آن تخلیه می شود که این مسئله در حفظ ماندگاری محصول بسیار موثر است و باعث می شود تا مدت طولانی تری بتوان از گوشت نگهداری نمود همچنین حفظ طعم و مزه اصلی گوشت نیز با این روش انجام می شود.

بسته بندی گوشت چرخ شده

یکی از مهم ترین مسائل در بسته بندی کردن گوشت توجه به گوشت چرخ شده است.
از آنجا که گوشت چرخ شده بعد از چرخ قابل شستشو نیست
بسته بندی آن از حساسیت بالاتری برخوردار می باشد و باید در بسته بندی گوشت چرخ شده توجه و دقت بیشتری به کار برده شود و تمامی مسائل بهداشتی در این مورد رعایت گردد. بسته بندی گوشت فعلی با استفاده از پلاستیک نازک و بصورت دستی احتمال دارد خیلی زود پاره شده و از بین برود ولی با استفاده از دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک این مشکلات حل شده و حتی از پلاستیک طرح دار و چاپ دار نیز می توان در بسته بندی استفاده کرد. برای بسته بندی پس از انتخاب نوع گوشت و توزین،آن را در ظروف یکبار مصرف قرار می دهند. این ظروف یکبار مصرف داخل دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک گوشت و یا مرغ رفته و به صورت کاملا اتومات بدون دخالت دست بسته بندی می شود.

تولید دستگاه بسته بندی گوشت در پیروز پایور

شرکت پیروز پایور سپاهان با داشتن 4 دهه تجربه در صنعت بسته بندی و پرسنل کارآزموده و تجربه در ساخت دستگاه بسته بندی گوشت می تواند کمک شایانی به تولید کننده و سلامت جامعه بنماید. ماشین بسته بندی تولید شده در این شرکت به صورت تمام اتوماتیک در بسته بندی به کار برده می شود. این امر در سلامت و حفظ بهداشت محصول بسیار اهمیت دارد. امروزه بسته بندی تا جایی که امکان داشته باشد باید بدون هر نوع دخالت انسانی انجام شود و اتوماتیک باشد.
امکانی که ماشین بسته بندی گوشت پیروز در اختیار تولید کننده قرار می دهد.
این دستگاه قادر است انواع گوشت شامل:
گوشت چرخ شده
گوشت تکه ای
بسته بندی مرغ
بسته بندی ماهی
و انواع دیگر محصولات گوشتی را بسته بندی نماید.
گوشت را با وزن و ابعاد دلخواه خود بسته بندی نمایید

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Open chat
    سلام
    چطور میتونم کمکتون کنم؟
    Powered by