Blog

دستگاه بسته بندی نان و بسته بندی نان با پوششهای کاغذی و پلاستیکی

توسط در مقالات 26 آذر 1398

دستگاه بسته بندی نان در بسته بندی نان در انواع مختلف آن از جمله نان های سنتی و نان های حجیم شده به کار می رود. در این مقاله قصد داریم مواد مورد استفاده در دستگاه بسته بندی نان را مورد مطالعه قرار دهیم.

دستگاه بسته بندی نان و پوشش های به کار رفته در بسته بندی نان

بیشتر مواد مورد استفاده جهت بسته بندی نان در دستگاه بسته بندی نان در دو دسته قرار می‎گیرند: مواد کاغذی و مواد پلاستیکی از مواد کاغذی می‎توان به کاغذهای پوشش دار (Coated Paper) يا كاغذ لاك اندود شده با رزين، کاغذ پوشش داده شده با LDPE ، کاغذ پوشش داده شده با PVDC اشاره نمود که به این کاغذها، کاغذهای بهبود یافته هم گفته میشود. پوشش دادن كاغذ با لاكها يا مواد حلال و يا موم‎ها و يا چند لايه مواد پلاستيكي (مانند LDPE ، PVDC وموم ) با اهدافی مانند
استفاده كاغذ براي بسته بندي مواد غذايي
قابليت دوخت آن توسط المنت حرارتي
افزايش مقاومت آن به رطوبت چربي و …
انجام می‎گیرد. ازجمله مواد پلاستیکی مورد استفاده در بسته بندی نان توسط دستگاه بسته بندی نان می‎توان پلی اتیلن(PE) و پلی پروپیلن(PP ) و سلوفان را نام برد. همچنین از لفاف‎های آلومینیومی هم در بسته بندی نان استفاده می‎گردد. دستگاه بسته بندی نان قادر است با استفاده از لفافه های مختلف انواع نان را بسته بندی نماید.

مواد کاغذی در دستگاه بسته بندی نان

کاغذ پوشش داده شده با LDPE: از این نوع مواد بسته بندی، بخار آب نفوذ نمی کند و مقاومت آن عالی می باشد. اما اکسیژن و مواد معطر می تواند از آن نفوذ کند. اگر کاغذ با یک لایه LDPE به ضخامت 40 میکرومتر پوشیده شود، در رطوبت نسبی 85 درصد و در حرارت 23 درجه، بخار آب از آن نفوذ نخواهد کرد. به عبارتی نفوذپذیری بخار آب از این نوع کاغذ صفر است. کاغذ پوشش داده شده با PVDC پوشش دادن کاغذ با یک لایه ظریف PVDC، به افزایش صافی سطح کاغذ کمک میکند و نیز عاری از مزه و بو خواهد شد. استفاده از کاغذ در بسته بندی نان توسط دستگاه بسته بندی نان معایب و مزایایی دارد : مزايا ي كاغذ انعطاف پذيري ، شكل پذيري و چاپ پذيري خوب مقاومت بالا در مقابل پاره شدن، كشش و فشار سبك، و غيرقابل نفوذ بودن به هوا ممانعت كنندگي خوب در برابر عوامل فساد بويژه نور قابل بازيافت ( به شرط جداسازي به موقع از ساير زباله ها ) تجزيه سريع در محيط. معايب كاغذ بسته بندی کاغذی در مقابل نفوذ گاز، روغن و رطوبت مقاومت خوبي ندارد.

مواد پلاستیکی در دستگاه بسته بندی نان

بطور كلي پلاستيكها پليمرهايي هستند كه از سنتز مواد اوليه اي به نام مونومر تهيه مي شوند. مونومرها موادي سمي و براي سلامت انسان مضر هستند. در حالي كه پليمرها خنثي هستند و مشكلي ندارند. اغلب پلیمرهایی که در بسته بندی مواد غذایی توسط دستگاه بسته بندی نان و مواد غذایی استفاده می شوند ترموپلاستیک ها هستند. این مواد در درجه حرارت بالا نرم می گردند و در اثر سرد کردن مجدداً سخت می شوند بدون این که ترکیب شیمیایی آنها تغییر کند. استفاده از پلاستیک در بسته بندی نان توسط دستگاه بسته بندی نان دارای معایب و مزایای مختلفی است:
مزایا
وزن کم و سبک
قیمت مناسب
قابلیت شکل دهی
مقاوم در مقابل آب نفوذناپذیری
در مواقع نیاز امکان رویت کالای داخل بسته بندی
مقاومت در برابرشوک و ضربه
معایب
حساس به حرارت و تابش
مخاطرات زیست محیطی
خطر برای سلامت انسان
استفاده از پوشش های مختلف در دستگاه بسته بندی نان جهت بسته بندی نان به سلیقه و نیاز تولید کننده و نیز قیمت تمام شده آن بستگی دارد. دستگاه بسته بندی نان از تولیدات مهم در صنایع بسته بندی پیروز پایور سپاهان است.
دستگاه بسته بندی نان در جهت حمایت از تولید کنندگان نان با هدف ارائه نان با کیفیت به مشتری تولید می شود. برای بسته بندی نان اعم از بسته بندی نانهای سنتی , نان باگت , نان فانتزی , نان ساندویچ و انواع دیگر نان با کیفیت بالا و عرضه متفاوت آن در بازار مصرف کافیست از دستگاه بسته بندی نان پیروز پایور در مدلهای مختلف استفاده نمایید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Open chat
    سلام
    چطور میتونم کمکتون کنم؟
    Powered by